Content Coördinator ad interim

De Kamer van Koophandel (KVK) is op zoek naar een tijdelijke Content Coördinator. Als Content Coördinator/Creator onderhoud, distribueer en beheer je content voor diverse kanalen en media. Je interpreteert klantreisonderzoeken, stemt af met andere teams binnen de organisatie of productiebureaus en werkt een distributieplan uit. Door middel van de geleverde content draag je bij aan het realiseren van de communicatiedoelstellingen in termen van bereik en waardering. De nadruk in deze rol ligt minder op creatie en meer op coördinatie.
Utrecht (Hybride)
32
Status: Open

Wat ga je doen?

KVK is op zoek naar een tijdelijke Content Coördinator. Als Content Coördinator/Creator onderhoud, distribueer en beheer je content voor diverse kanalen/media. Je interpreteert klantreisonderzoeken, stemt af met andere teams binnen de organisatie of productiebureau’s en werkt een distributieplan uit. Middels de geleverde content draag je bij aan het realiseren van de communicatiedoelstellingen in termen van bereik en waardering. De nadruk in deze rol ligt minder op creatie en meer op coördinatie.

Opdrachtomschrijving
Je zorgt dat KVK-content aansluit op de groeivraagstukken waar ondernemers tegen aanlopen. Denk aan onderwerpen als online marketing, digitalisering en productiviteit. Je betrekt verschillende afdelingen zoals marketing en social media. Je bewaakt de klantbehoefte en weet in je content de verbinding te leggen met andere content of dienstverlening. Waar nodig stuur je bij, bijvoorbeeld als resultaten tegenvallen. Zo zorg je ervoor dat de ondernemer de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal ziet.

Wij zoeken iemand met

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding;
  • Afgeronde opleiding is op het gebied van Communicatie, marketing of (multi)media. Journalistiek kan ook, maar dan is aanvullende marketingkennis wel gewenst;
  • Je hebt actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 2 jaar ervaring met het schrijven van content;
  • Je hebt actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 1 jaar ervaring met contentmarketing en -strategie.

Wensen

  • Je hebt 3-5 jaar ervaring met mediamiddelen (tekst, video, beeld);
  • Je hebt 3-5 jaar ervaring met coördineren binnen een team;
  • Je hebt 3-5 jaar ervaring met werken bij vergelijkbare overheidsorganisaties.

Hier ga je werken

Kamer van Koophandel
KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijke thema's op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.

Dit kan je verwachten

  • Het is een tijdelijke opdracht van 32 uur per week;
  • Startdatum: 26 augustus 2024;
  • Einddatum: 07 maart 2025;
  • Standplaats: Utrecht (Hybride).

Graag ontvangen wij jouw reactie zo snel mogelijk.

Aantal uren

32 uur per week.

Status

Open.
Content Coördinator ad interim

 

Schrijf je in!

Bij een vacature of project zoeken wij als eerste in ons eigen netwerk. Schrijf je daarom bij ons in. Jouw Mijn Babbage-pagina is hiermee direct geactiveerd en kun je gebruiken om snel te solliciteren, je profiel aan te passen en bij te houden wat de status is van een sollicitatie.
Snel solliciteren

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!