Social Media & Content Marketeer

Weet jij alles uit de kracht van social media te halen en wil je samen met Hyundai nieuwe wegen ontdekken? Ben jij een echte spin-in-het-web, sterk in projectmanagement en ga jij aan op de samenwerking met zowel collega’s als externe creatieven en mediabureaus? Ben jij een gedreven en innovatieve professional met een passie voor mobiliteit en duurzaamheid? Grijp dan je kans om je verder te ontwikkelen bij een top automotive employer, als Social Media & Content Marketeer bij onze partner Hyundai Nederland!

Sassenheim/hybride
32 36 40
Status: Open

Wat ga je doen als Social Media & Content Marketeer?

Als Social Media & Content Marketeer bij Hyundai Nederland werk je vanuit het team Marketing & Communicatie nauw samen met o.a. de Manager Marketing, een Campagne Manager en het Digital Marketing team. Je levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van alle (online) content voor Hyundai Motors Nederland.

Je bent actief bezig met social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Linked In, TikTok en YouTube en je bewaakt de merkidentiteit en huisstijl van Hyundai in brochures, op de website en in andere uitingen. Je bent verantwoordelijk voor de creatie van social media content in samenwerking met externe bureaus, waarbij jij budget en project verantwoordelijk bent. En je neemt een leidende rol op het domein van social; je bent niet alleen zelf op de hoogte van de laatste trends maar neemt ook het team van Hyundai mee in de continu veranderende wereld van socials.

Jouw rol is divers en dynamisch en eigenlijk niet in een paar bulletpoints te vangen. Maar dit is wat je o.a. mag verwachten:

  • Je draagt bij aan het merk Hyundai in Nederland door groei en toenemende engagement op de sociale kanalen.
  • Met je scherpe blik zorg je voor pakkende content op de Hyundai website en (online) documentatiemateriaal op basis van modellen, acties en services, waarbij je de Hyundai huisstijl en uitstraling bewaakt.
  • In nauwe samenwerking met de afdeling PR zorg je voor een succesvolle inzet van influencers.
  • In samenwerking met de Manager Marketing stel je briefings op voor impactvolle social media content en activaties richting reclamebureaus en andere externe partners.
  • Je leidt de projecten en activaties die je gebriefd hebt en stuurt de externe betrokkenen hierbij op een passende manier aan.
  • Je beheert het aan de functie gerelateerde deel van het marcom budget.
  • Je geeft invulling aan ondersteunende taken en speciale projecten op de Marketing afdeling (bv CRM activiteiten).

Wij zoeken een Social Media & Content Marketeer met

  • Relevante afgeronde Hbo-opleiding bijv. in de richting van Communicatie, Marketing en/of Digitale Media.

  • Vanaf 3 jaar werkervaring in een soortgelijke marketingpositie.

  • Aantoonbare ervaring in projectmanagement en samenwerken met en/of aansturen van bureaus.

  • Ervaring aan bureauzijde is een pré.

  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in Nederlands en Engels.

Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

  • Je bent een zelfstandige, scherpe en moderne persoonlijkheid met affiniteit voor nieuwe mobiliteit.
  • Je bent een prettige collega die graag samenwerkt, hebt een proactieve instelling en werkt van nature georganiseerd.
  • Je gaat gemakkelijk de connectie aan en schakelt vlotjes en gebaseerd op de juiste business insights op alle lagen van de organisatie.
  • Werken met teksten (schrijven maar met name redigeren) voelt voor jou als een tweede natuur.

Over Hyundai Nederland

Top 3 wereldwijd
Hyundai is een wereldwijd top 3 automerk, met het internationale hoofdkantoor gevestigd in Zuid-Korea. Vanuit het volledig vernieuwde hoofdkantoor in Sassenheim wordt het netwerk van Hyundai dealers ondersteund en wordt de bewerking van de Nederlandse markt geregisseerd. Hier werken 65 professionals elke dag aan nieuwe initiatieven om het merk Hyundai in Nederland verder te professionaliseren en uit te bouwen.

Duurzaamheid en schone mobiliteit
Hyundai maakt er geen geheim van uit te willen groeien tot het duurzaamste automerk ter wereld. Daarom geeft Hyundai volop voorrang aan schone mobiliteit. Ook wil Hyundai een vooraanstaande rol spelen in de ontwikkeling van smart cities, kunstmatige intelligentie en het ontplooien van milieuvriendelijke initiatieven zoals de realisatie van een emissieloze waterstofmaatschappij!

Progress for Humanity
Met ‘Progress for Humanity’ als visie op de toekomst, is vooruitgang volgens Hyundai alleen waardevol wanneer dat gepaard gaat met aandacht voor de mens. Hyundai Motor Nederland kenmerkt zich als een inspirerende werkplek waar je samen met je dagelijkse activiteiten kan groeien, leren en de ambitieuze organisatie verder kunt uitbouwen. Kennis en kennisdeling staan hoog in het vaandel.

Dit kan je verwachten

Een goed en uitgebreid arbeidsvoorwaardelijk pakket, bestaande uit:

  • Marktconform salaris gebaseerd op ervaring en achtergrond.
  • Een vaste 13e maand plus variabele bonusregeling o.b.v. het bedrijfsresultaat.
  • 8% Vakantiegeld en 30 vakantiedagen.
  • Zeer goede pensioenvoorziening.
  • Hybride werken, zowel vanuit kantoor in Sassenheim als vanuit huis.
  • Gratis lunchbuffet, fitness- en gameroom op kantoor.
  • Zakelijke laptop.

Aantal uren

32-40 uur per week

Status

Open
Social Media & Content Marketeer

 

Schrijf je in!

Bij een vacature of project zoeken wij als eerste in ons eigen netwerk. Schrijf je daarom bij ons in. Jouw Mijn Babbage-pagina is hiermee direct geactiveerd en kun je gebruiken om snel te solliciteren, je profiel aan te passen en bij te houden wat de status is van een sollicitatie.
Snel solliciteren

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!